« Tornar

Catalunya viurà una nova edició de la Nit de la Recerca

Catalunya viurà una nova edició de la Nit de la Recerca

El 27 de setembre se celebra la Nit de la Recerca a Barcelona, Girona i Lleida. Paral·lelament, s’obre el Concurs de dibuix  “Com és un científic o científica?”.

Barcelona, 16 de setembre de 2013

Per sisè any consecutiu, Catalunya viurà una nova edició de la Nit de la Recerca, iniciativa dins la qual investigadors porten a terme experiments, tallers i activitats relacionades amb els seus camps de treball, amb l’objectiu que tothom participi de la ciència i en gaudeixi.

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació participa en l'organització de la Nit, liderada per la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona (UdG) i amb el finançament del 7è Programa Marc de la Unió Europea.

Enguany, la Nit de la Recerca tindrà lloc a Cosmocaixa Barcelona, a la Casa de Cultura de Girona i a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Al web de la Nit de la Recerca es pot consultar el programa d’activitats de cada localitat.

La Nit de la Recerca inclou una nova convocatòria del concurs Com és un científic o científica? Adreçat a nens i joves de 6 a 14 anys, el concurs ofereix un seguit de premis pels dibuixos més interessants. A més, els dibuixos recollits són utilitzats per a copsar la imatge que té la societat dels investigadors.

Entitats relacionades amb FCRi