« Tornar

Més d’una vintena d’empreses participen a la presentació del Programa Matching Ciència-Empresa BBVA-FCRi al Penedès

Més d’una vintena d’empreses participen a la presentació del Programa Matching Ciència-Empresa BBVA-FCRi al Penedès

Barcelona, 25 de juny de 2014

Més d’una vintena d’empreses del Penedès i El Garraf han participat a la presentació del Programa Matching Ciència-Empresa BBVA-FCRi, realitzada a Sant Sadurní d’Anoia. La trobada informativa, segona de les sis previstes, forma part del desplegament territorial per Catalunya d’aquest programa, que vol posar a l’abast de les empreses el coneixement del sistema de recerca i innovació català i fomentar que s’iniciïn projectes d’R+D entre equips mixtos d’indústria i grups de recerca.

El Programa Matching Ciència-Empresa BBVA-FCRi és fruit d’un recent conveni de col·laboració entre el BBVA i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi). S’adreça a empreses que tinguin necessitats concretes d’innovació en productes o processos productius. Fonamentalment, es tractaria d’empreses amb una especial predisposició per a la innovació que no tenen prou dimensió com per comptar amb un departament d’R+D intern o que volen incrementar  la seva connexió amb els centres i grups de recerca públics.

La tasca principal de l’FCRi, fundació de la qual el BBVA n’és un dels seus patrons, és identificar correctament aquestes necessitats i connectar les empreses amb els investigadors de les universitats i centres de recerca que treballin en solucions tecnològiques adients a les necessitats detectades.

Entitats relacionades amb FCRi