« Tornar

El CVC acull el segon “Cafè amb la Recerca”, punt de trobada entre recerca i empresa impulsat per l’FCRi

El CVC acull el segon “Cafè amb la Recerca”, punt de trobada entre recerca i empresa impulsat per l’FCRi

Josep Lladós, director de Centre de Visió per Computador (CVC), presentarà les línies de recerca de l’entitat davant directius de diferents empreses el dijous 10 de juliol en la segona sessió del cicle.

Barcelona, 9 de juliol de 2014

El Centre de Visió per Computador (CVC) acollirà demà 10 de juliol el segon “Cafè amb la Recerca” (16.30 h, CVC, Edifici O, Campus UAB, Cerdanyola del Vallès), punt de trobada informal entre centres de recerca catalans, empreses i inversors impulsat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi). En un marc de diàleg informal i molt proper entre entitats de recerca i teixit empresarial per trobar vies de col·laboració, la nova sessió del cicle posarà en contacte el CVC amb les empreses Ficosa Electronics, Mitsubishi Electric Europe, Laboratorios Hartmann, i Palex Medical, a més de les entitats ASCAMM Centre Tecnològic, Club CECOT, Federació d’Empreses de Tecnologia Sanitària-FENIN, Associació d’Empreses de Cerdanyola del Vallès, Siemens i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia.

Josep Lladós, director del CVC, presentarà les línies de recerca del centre als directius de les companyies participants en un format distès i proper. L’objectiu és conèixer possibles punts d’interès entre aquestes recerques i els reptes de les empreses, per iniciar vies de col·laboració. L’FCRi, mitjançant el seu programa Ciència-Empresa, organitza aquestes sessions amb l’objectiu d’establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial.

Les reunions del “Cafè amb la Recerca” tenen una durada de dues hores. La primera es destina a l’exposició dels centres de recerca convidats a cada sessió. A la segona hora, s’estableix una tertúlia per trobar oportunitats de col·laboració amb les empreses assistents.

Entitats relacionades amb FCRi