« Tornar

Els empresaris assistents aposten per optimitzar la cooperació entre recerca i empreses al segon “Cafè amb la Recerca”

Els empresaris assistents aposten per optimitzar la cooperació entre recerca i empreses al segon “Cafè amb la Recerca”

Barcelona, 21 de juliol de 2014

L’optimització de la cooperació entre els centres de recerca i les empreses i la urgència d’un major foment de la conscienciació sobre els avantatges d’innovar per part de les pimes van ser alguns dels principals arguments de debat esgrimits pels empresaris assistents al segon “Cafè amb la Recerca”, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i celebrat al Centre de Visió per Computador (CVC) el passat 10 de juliol.

Les sessions del “Cafè amb la Recerca” són un punt de trobada informal entre centres de recerca catalans i empreses, amb un format de diàleg distés, directe i molt proper. L’objectiu és trobar vies de col•laboració mútues. La trobada del CVC va comptar amb la participació de directius de les empreses Siemens, Ficosa, Mitsubishi Electric, Hartmann, Palex Medical i Zetes Multicom, a més de representants de les entitats CECOT, FemCAT i ASCAMM, entre d’altres.

L’acte es va iniciar amb una presentació de les línies de recerca del CVC, realitzada per seu director, Josep Lladós, seguida d’un debat posterior i d’una visita als laboratoris i instal•lacions del centre. Les reunions del “Cafè amb la Recerca” formen part del Programa Ciència-Empresa de l’FCRi, que cerca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per resoldre’ls.

Entitats relacionades amb FCRi