« Tornar

L’FCRi presenta l’APP ‘Funds for Science’, un sistema d’alertes sobre finançament per a investigadors i emprenedors

L’FCRi presenta l’APP ‘Funds for Science’, un sistema d’alertes sobre finançament per a investigadors i emprenedors

Barcelona, 27 de novembre de 2014

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) ha desenvolupat l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils “Funds for Science”, un sistema d’alertes personalitzades sobre fons de finançament per a projectes de recerca i empreses de base científica. D’ús molt senzill, l’aplicació ofereix un nivell màxim de personalització sobre el tipus, origen i àrea de coneixement dels recursos. L'aplicació disposa avui de més de 300 convocatòries sobre oportunitats de finançament a nivell estatal i català i inclou tots els ajuts europeus i extracomunitaris a la recerca.

El sistema, adreçat a investigadors i empresaris, permet estar informats puntualment de les convocatòries que s’ajustin als criteris de cada usuari. L’aplicació inclou ajuts a la recerca individual i per equips d’investigació, oportunitats d’impuls i finançament per a emprenedors de base científica i tecnològica, i premis de reconeixement a la recerca. Un còmode menú possibilita configurar a mida les alertes. Actualment es troba disponible per Android i en breu ho serà per Apple IOS.

De forma molt ràpida, l’usuari escull les àrees de coneixement (Ciències Experimentals i Matemàtiques; Ciències Humanes i Socials; Enginyeries i tecnologia; i Ciències de la Vida i Salut); i el tipus de convocatòria (préstecs, ajuts, premis i d’altres –incubadores, ajuts per a emprenedors, etc.-). En la mateixa pantalla, es configura també l’origen del finançament i el tipus de recurs.

Simultàniament al sistema, s’ha habilitat un cercador web de convocatòries (www.fundaciorecerca.cat/funds4science/) amb un històric de 600 recursos. Aproximadament, el 50% de les convocatòries són de finançament privat i l’altra meitat públic. Per procedències, el 26% provenen de la Unió Europea, el 23% de Catalunya, el 34% de la resta de l’Estat espanyol i el 17% de la resta del món.

  Get it on Google Play

Entitats relacionades amb FCRi