« Tornar

L’FCRi recolza els millors projectes emprenedors en ciències de la vida patrocinant el programa BioEmprenedorXXI

L’FCRi recolza els millors projectes emprenedors en ciències de la vida patrocinant el programa BioEmprenedorXXI

Barcelona, 5 de desembre de 2014

L’empresa usMIMA, especialitzada en pacients amb alt grau de discapacitat, ha guanyat l’actual edició del premi BioEmprenedorXXI, que reconeix els projectes emprenedors en ciències de la vida amb major potencial de creixement. La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), una de les entitats que donen suport al programa BioEmprenedorXXI, ha format part del jurat dels premis i ha participat en les diferents sessions formatives incloses en aquesta iniciativa.

L’objectiu de BioEmprenedorXXI és oferir formació, assessorament i suport a la creació i creixement d’empreses de base tecnològica en l’àmbit de les ciències de la vida. Aquest any, han participat 13 emprenedors, dels quals 7 ja han constituït l’empresa i 3 estan en procés.

Aquest patrocini s’emmarca dins el programa Ciència-Empresa de l’FCRi, una iniciativa que cerca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per resoldre’ls. Al mateix temps, el programa aspira a captar fons de finançament privats per a projectes de recerca d’universitats o centres que poden resoldre necessitats productives concretes de la indústria catalana.

Entre les activitats que formen part de Ciència – Empresa figuren, entre d’altres, els programes Equips d’Innovació (EDI); Matching Ciència – Empresa; Erasmus per a Joves Emprenedors; i Cafè amb la Recerca.

Entitats relacionades amb FCRi