« Tornar

Propietat intel·lectual i valoració d’intangibles: el valor de les nostres tecnologies

Propietat intel·lectual i valoració d’intangibles: el valor de les nostres tecnologies

Barcelona, 4 de febrer de 2015

Jon Ander Gómez, enginyer industrial i responsable de valoracions del departament tècnic d'Herrero & Associats, va impartir ahir a la seu de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), la sessió “Propietat intel·lectual i valoració d’intangibles”, organitzada de manera conjunta per l’FCRi i el CERCA dins el marc del programa Equips d’Innovació (EDI).

La jornada va voler contribuir a facilitar la quantificació del valor de les tecnologies produïdes a universitats i centres de recerca, per poder així orientar adequadament les negociacions en processos de llicència de tecnologies, pacte de socis en creació d’empreses, etc.

L’acte va anar especialment adreçat al personal investigador i gestors d’innovació i transferència del coneixement dels centres CERCA i de les entitats participants a l’EDI. Aquest programa pilot, desenvolupat per l’FCRi, va donar lloc a l’actual acció llavor del Programa “Indústria del Coneixement”, impulsat pel Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Dins el programa EDI s’han desenvolupat 18 projectes en què han participat 4 institucions i 19 empreses, entre les quals hi ha l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), el Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum de Sincrotró (CELLS), el Centre Tecnològic LEITAT, la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Comsa Emte o Grífols.

 

Entitats relacionades amb FCRi