« Tornar

L’FCRi i la UAB potencien la seva col·laboració en el marc del programa Erasmus per a Joves Emprenedors

L’FCRi i la UAB potencien la seva col·laboració en el marc del programa Erasmus per a Joves Emprenedors

Barcelona, 12 de febrer de 2015

La iniciativa UAB Emprèn va acollir el passat 6 de febrer la presentació del programa europeu Erasmus per a Joves Emprenedors per part de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), entitat que gestiona el punt de contacte local a Catalunya del programa. La UAB i l’FCRi potenciaran a partir d’ara la seva col·laboració en el marc d’aquesta iniciativa europea.

Amb assistència de Glòria González, vicerectora de Qualitat, Docència i Ocupabilitat de la UAB, l’acte, a càrrec d’Eduard Balbuena, responsable del Programa Ciència – Empresa de l’FCRi i de Belén López, tècnica de l’àrea de Divulgació de la Fundació, va exposar en detall totes les característiques del programa i els requisits de participació.

Erasmus per a Joves Emprenedors incentiva l'intercanvi europeu entre nous emprenedors i empresaris consolidats. La iniciativa facilita que els emprenedors puguin aprendre d'empresaris més experimentats que dirigeixen petites i mitjanes empreses a d’altres països de la Unió Europea.

Finançat per la Comissió Europea, el programa opera a 37 països amb l’ajut d’uns 150 punts de contacte locals, la tasca dels quals és donar suport a l'emprenedoria. Entre el seus objectius figura facilitar una formació en el lloc de treball als nous emprenedors en petites i mitjanes empreses en un altre país, per tal d’iniciar i desenvolupar posteriorment les seves idees de negoci.

 

Entitats relacionades amb FCRi