« Tornar

L’FCRi connecta centres de recerca i empreses en un nou “Cafè amb la Recerca” amb l’ICIQ com a protagonista

L’FCRi connecta centres de recerca i empreses en un nou “Cafè amb la Recerca” amb l’ICIQ com a protagonista

El “Cafè amb la Recerca”, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), és un punt de trobada en un format molt proper entre entitats de recerca i empreses per trobar possibles vies de col·laboració. Miquel Àngel Pericàs, director de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), presentarà les línies de recerca del seu centre davant directius de 16 empreses el dilluns 27 d’abril a la seu de l’FCRi a Barcelona.

Barcelona, 24 d’abril de 2015

L’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i un total de 16 empreses participaran el proper dilluns 27 d’abril al cinquè “Cafè amb la Recerca (16.30 h, Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació – FCRi, Pg. de Lluís Companys, 23, Auditori Joan Oró, 6ª pl., Barcelona). Organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), aquest cafè és un punt de trobada distès i molt proper entre entitats de recerca i teixit empresarial per trobar vies de col·laboració. La nova sessió comptarà amb la intervenció de Miquel Àngel Pericàs, director de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ).

Amb Enric Claverol, director de l’FCRi, com a moderador, el director de l’ICIQ presentarà les línies de recerca del seu centre davant directius de les empreses i entitats Zanini Auto Grup; Fluidra; Comsa Emte; Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya; Barcelonesa de Drogas y Productos Químicos; Gestamp; Bioibérica; Almirall; Grup Gas Natural Fenosa; Moehs Ibérica; Naturabissé; Kao Corporation; Panreac Química; ICL Suria; Universitat Ramon Llull; i Lucta.

L’objectiu és conèixer possibles punts d’interès entre aquestes recerques i els reptes de les empreses, per iniciar possibles projectes de col·laboració. L’FCRi, mitjançant el seu programa Ciència-Empresa, organitza aquestes sessions amb l’objectiu d’establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial.

Les reunions del “Cafè amb la Recerca” tenen una durada de dues hores. La primera es destina a l’exposició dels centres de recerca convidats a cada sessió. A la segona hora, s’estableix una tertúlia per trobar oportunitats de col·laboració amb les empreses assistents.

El Programa Ciència-Empresa de l’FCRi cerca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per resoldre’ls. Al mateix temps, el programa aspira a captar fons de finançament privats per a projectes de recerca d’universitats o centres que poden resoldre necessitats productives concretes de la indústria catalana.

Entitats relacionades amb FCRi