« Tornar

Nou intercanvi del programa Erasmus per a Joves Emprenedors al sector de la publicació digital coordinat des de l’FCRi

Nou intercanvi del programa Erasmus per a Joves Emprenedors al sector de la publicació digital coordinat des de l’FCRi

Barcelona, 19 de maig de 2015

Alexandra Alsina, fotògrafa professional catalana especialitzada en edició digital ha estat acollida recentment per l’empresària italiana Angela de Meo, responsable de l’empresa torinesa d’edició i publicació digital ITG en el marc de l’agenda d’intercanvis professionals entre joves emprenedors i empresaris del programa de la Unió Europea Erasmus per a Joves Emprenedors (Erasmus for Young Entrepreneurs). La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) n’és responsable d’un dels punts de contacte a Catalunya d’aquest programa.

L’empresa d’acollida proporcionarà a Alsina experiència pràctica sobre la constitució i funcionament de les publicacions digitals, inclosos els eBooks, en àmbits temàtics especialitzats com ara l’educatiu, el mèdic, el científic i el legal, principals especialitats editorials d’ITG.

Erasmus per Joves Emprenedors és un programa d'intercanvi transfronterer destinat a joves emprenedors i empresaris. La iniciativa facilita que els joves emprenedors puguin aprendre d'empresaris innovadors més experimentats que dirigeixen petites empreses a d’altres països de la UE.

El programa Erasmus per a Joves Emprenedors va néixer el 2009. Finançat per la Comissió Europea, opera actualment a 37 països amb l’ajut dels punts de contacte locals, la tasca dels quals és donar suport als emprenedors. Entre els seus objectius figura facilitar formació en el lloc de treball als nous emprenedors en petites i mitjanes empreses en un entorn internacional, per tal d’impulsar un millor desenvolupament de les seves idees de negoci.

Entitats relacionades amb FCRi