« Tornar

450 alumnes d’educació infantil i primer cicle de primària comparteixen experiències i espectacle a un nou encontre del programa Petits Talents Científics

450 alumnes d’educació infantil i primer cicle de primària comparteixen experiències i espectacle a un nou encontre del programa Petits Talents Científics

Barcelona, 27 de maig de 2015

CosmoCaixa Barcelona ha acollit avui un nou Encontre d’Experiències de Petits Talents Científics del curs 2014-2015, programa organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i Obra Social “la Caixa”. A la trobada, 450 alumnes d’educació infantil i primer cicle de primària de 8 escoles de Barcelona han compartit de forma teatralitzada els experiments científics fets a classe i han gaudit d’un animat espectacle científic.

Les experiències dels diferents grups han estat presentades de forma teatralitzada mitjançant titelles per l’artista Teia Moner, fet que ha permès interactuar de forma molt efectiva amb els infants i explicar i compartir de forma divertida els seus experiments. L’acte ha inclòs l’actuació de Pep Gol amb el seu espectacle científic ‘La màquina del so’, que ha explicat, mitjançant l’ús d’un sintetitzador i un teclat musical gegant, els principis físics dels sons.

El programa Petits Talents Científics vol fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències de l’alumnat d'educació d’educació infantil i de primària. El seu objectiu és proporcionar als centres educatius un seguit de recursos i orientacions pedagògiques per tal que puguin desenvolupar la pràctica experimental. S’adreça als docents d’educació infantil i de cicle mitjà i superior d’educació primària dels centres educatius sostinguts amb fons públics de Barcelona.

Entitats relacionades amb FCRi