« Tornar

140 vídeos concursen a X(p)rimenta 2015

140 vídeos concursen a X(p)rimenta 2015
S’acaba de cloure el termini de presentació dels vídeos de la iniciativa X(p)rimenta 2015, i s’han rebut unes 140 filmacions,  que  provenen de mestres, professors i alumnes d’Educació Primària, Secundària i de Batxillerat.

 

Barcelona, 3 de juny de 2015

Ara el jurat comença la tasca de selecció dels treballs que seran mereixedors dels premis i mencions d’honor a les millors filmacions. El proper dilluns 22 de juny es farà l’acte de lliurament dels guardons a l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelledefels, de la UPC. A més del lliurament dels premis, també s’hi duran a terme diverses demostracions tecnològiques i una visita als laboratoris de la Universitat.

Els millors vídeos poden integrar-se a la base de dades d’experiments del portal Recerca en Acció, que compta ja amb unes 115 propostes.

X(p)rimenta és una iniciativa organitzada conjuntament per Recerca en Acció, portal de la Fundació  Catalana per a la Recerca i la Innovació i per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), i amb el patrocini dels Vilars Rurals, del Grup SERHS.

X(p)rimenta 2015 compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya,  la Fundació “la Caixa”, l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelldefels (Universitat Politècnica de Catalunya), el  Museu  de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Escola Valenciana i  Physics.

Entitats relacionades amb FCRi