« Tornar

El Centre de Recerca en Nanoenginyeria de la UPC acull el sisè “Cafè amb la Recerca” amb la participació de 14 empreses

El Centre de Recerca en Nanoenginyeria de la UPC acull el sisè “Cafè amb la Recerca” amb la participació de 14 empreses

Jordi Llorca, director del Centre de Recerca en Nanoenginyeria (CRnE), de la Universitat Politècnica de Catalunya, presentarà les línies de recerca de l’entitat davant directius de 14 empreses el dimarts 7 de juliol a la seu del propi centre.

Barcelona, 3 de juliol de 2015

El Centre de Recerca en Nanoenginyeria (CRnE) de la Universitat Politècnica de Catalunya acollirà el pròxim dimarts 7 de juliol (16.30 h, C/ Pascual i Vila, 15, Edifici C’, Planta -1) el sisè “Cafè amb la Recerca”. Organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), aquest cafè és un punt de trobada distès i molt proper entre entitats de recerca i teixit empresarial per trobar vies de col·laboració. La sessió comptarà amb la intervenció de Jordi Llorca, director del CRnE, que presentarà les línies de recerca del centre davant directius de 14 empreses de diversos sectors industrials.

Comptant amb Enric Claverol, director de l’FCRi, com a conductor de la trobada, el director del CRnE mostrarà les línies de recerca del seu centre davant directius de les empreses Antonio Puig, Ficosa, Biokit, Plasgom, Meteosim, Mier Comunicaciones, Natura Bissé Internacional, Zetes, Bioibérica, GB Foods, Esteve Química, Matriçats, Zanini Auto Grup i Adasa.

L’objectiu és conèixer possibles punts d’interès entre aquestes recerques i els reptes de les empreses, per iniciar possibles projectes de col·laboració. L’FCRi, mitjançant el seu programa Ciència-Empresa, organitza aquestes sessions amb l’objectiu d’establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial.

Les reunions del “Cafè amb la Recerca” tenen una durada de dues hores. La primera es destina a l’exposició dels centres de recerca convidats a cada sessió. A la segona hora, s’estableix una tertúlia per trobar oportunitats de col·laboració amb les empreses assistents.

El Programa Ciència-Empresa de l’FCRi cerca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per resoldre’ls. Al mateix temps, el programa aspira a captar fons de finançament privats per a projectes de recerca d’universitats o centres que poden resoldre necessitats productives concretes de la indústria catalana.

 

Entitats relacionades amb FCRi