« Tornar

Ibercaja patrocina el fòrum de trobada entre ciència i empreses “Cafè amb la Recerca”, organitzat per l’FCRi

Ibercaja patrocina el fòrum de trobada entre ciència i empreses “Cafè amb la Recerca”, organitzat per l’FCRi

El “Cafè amb la Recerca”, impulsat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), és un punt de trobada en un format molt proper entre entitats de recerca i empreses per trobar possibles vies de col•laboració. Ibercaja, membre del patronat de l’FCRi, patrocinarà 5 sessions d’aquest punt de trobada entre ciència i indústria.

•    El “Cafè amb la Recerca”, impulsat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), és un punt de trobada en un format molt proper entre entitats de recerca i empreses per trobar possibles vies de col•laboració.

•    Ibercaja, membre del patronat de l’FCRi, patrocinarà 5 sessions d’aquest punt de trobada entre ciència i indústria.

Barcelona, 27 de juliol de 2015

Ibercaja patrocinarà en exclusiva 5 sessions del “Cafè amb la Recerca”, punt de trobada en un format molt proper entre entitats de recerca i empreses per trobar possibles vies de col•laboració, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), de la qual aquesta entitat bancària n’és membre del seu patronat.

L’objectiu del “Cafè amb la Recerca” és conèixer possibles punts d’interès entre les diferents recerques dels centres i els reptes de les empreses, per iniciar possibles projectes de col•laboració. L’FCRi organitza aquestes sessions amb l’objectiu d’establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial dins del seu programa Ciència-Empresa, que busca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per a resoldre’ls. Alhora, el programa aspira a captar fons de finançament privats per a projectes de recerca d’universitats o centres que puguin resoldre necessitats productives concretes de la indústria catalana.

Per part d’Ibercaja, entitat de referència en el mercat financer nacional, la participació i col•laboració en aquesta i altres iniciatives adreçades a les empreses, entra dins del seu ferm compromís de suport al teixit empresarial i l’aposta pel seu creixement. A més, l’entitat financera posa a disposició de les empreses el seu coneixement, eines i experiència en l’anàlisi i finançament de projectes, de manera que hi col•labora per trobar la millor solució a les seves necessitats financeres. Compta amb una àmplia gamma de productes que faciliten l’activitat diària de les empreses i que està a l’avantguarda del mercat financer.
 
A les sis sessions celebrades des de maig de 2014, el “Cafè amb la Recerca”, s’ha posat en contacte més de 90 empreses de tots els sectors industrials amb set centres de recerca catalans. Aquestes reunions duren dues hores. La primera es destina a l’exposició dels centres de recerca convidats. A la segona hora, s’estableix una tertúlia per trobar oportunitats de col•laboració amb les empreses assistents. Les sessions que es faran amb el patrocini d’Ibercaja tindran el mateix format i comptaran amb la participació de diferents centres de recerca catalans.


Jaume Rebull, director territorial d’Ibercaja (esquerra) i Enric Claverol, director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (dreta), durant la signatura del conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

 

Entitats relacionades amb FCRi