« Tornar

Dóna’ns la teva opinió sobre com serem al futur

Dóna’ns la teva opinió sobre com serem al futur

Barcelona, 20 d’octubre de 2015

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza una consulta ciutadana dins del projecte europeu “Citizen and Multi-Actor Consultation on Horizon 2020’ (CIMULACT). El dissabte 9 de gener de 2016, de 9 a 18 hores, 40 catalans i catalanes majors d'edat participaran a l’espai Movistar a Barcelona en un esdeveniment al qual se’ls hi demanarà l’opinió sobre les seves expectatives de futur en temes de salut, medi ambient, seguretat alimentària, energia, transport i benestar social.

La iniciativa deriva de la voluntat de la Comissió Europea per conèixer de primera mà l’opinió dels seus ciutadans sobre els principals reptes de futur de la ciència, per la qual cosa ha encarregat a 30 països diferents la realització d’aquest esdeveniment que l’FCRi organitza a Catalunya amb la col·laboració de Mobile World Center de Movistar.

Seguint els objectius de CIMULACT, la trobada vol donar rellevància la participació dels ciutadans i les parts interessades en la cocreació d’agendes de recerca basades en visions socials, necessitats i demandes reals i validades. Els participants a Barcelona rebran informació prèvia i durant la jornada i elaboraran 6 visions de futur diferents en base a unes plantilles comunes a tota Europa. Els resultats permetran fer una comparativa europea que serà lliurada als respectius representants dels parlaments i a la Comissió Europea. L'FCRi coordina la consulta a Catalunya.

Si voleu participar-hi us heu d’inscriure abans del 31 d’octubre a http://www.fundaciorecerca.cat/projectes/cimulact/index.asp?accio=alta. Les places són limitades. L’assistència és gratuïta i inclou l’àpat i begudes. En el cas de persones de localitats de fora de Barcelona s’abonaran les despeses de transport i, si cal, d’allotjament.

 

Més informació: belen.lopez@fundaciorecerca.cat

Entitats relacionades amb FCRi