« Tornar

Oberta la convocatòria dels Premis Pioner 2015

Oberta la convocatòria dels Premis Pioner 2015

Barcelona, 3 de novembre

La Institució CERCA va convocar el passat 30 d’octubre els seus Premis Pioner 2015, que tenen l’objectiu de distingir els investigadors i investigadores que acaben d’elaborar una tesi doctoral i han obtingut uns resultats clarament orientats a ser aprofitats comercialment. Els guardons compten amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

A l’actual edició, poden aspirar investigadors i investigadores d’un centre CERCA que, durant els darrers 18 mesos, hagin presentat una tesi doctoral i que, basant-se en aquesta tesi, facin una proposta per iniciar o enfortir alguna tecnologia o producte que pugui tenir interès industrial o comercial, o bé que contribueixi significativament al desenvolupament de polítiques públiques.

La recerca científica és una activitat practicada per investigadors i investigadores de diferents categories. Els qui comencen a fer recerca, habitualment ho fan mitjançant la preparació d’una tesi doctoral. En aquestes etapes inicials és molt important que els investigadors i investigadores siguin conscients que els seus resultats poden tenir un gran valor no tan sols científic sinó també comercial i industrial.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 de novembre de 2015. Més informació: http://cerca.cat/seccio-ktt/premis-pioner/

 

Entitats relacionades amb FCRi