« Tornar

Una agència de comunicació escocesa acull un jove desenvolupador web en el marc d’Erasmus per a joves emprenedors

Una agència de comunicació escocesa acull un jove desenvolupador web en el marc d’Erasmus per a joves emprenedors

Barcelona, 24 de novembre de 2015

Iker Etxebarria, desenvolupador web, ha culminat l’equador de la seva estada de quatre mesos al Regne Unit dins la programació d’intercanvis professionals entre joves emprenedors i empresaris del programa Erasmus per a Joves Emprenedors (Erasmus for Young Entrepreneurs). La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) n’és responsable d’un dels punts de contacte a Catalunya del programa.

El jove emprenedor ha estat acollit per l’agència de comunicació CQTC Branding Talent, d’Edimburg, on està perfeccionant les seves capacitats en el tracte i anàlisis de les necessitats dels clients, gestió de projectes, investigació de mercats i de la competència, propostes de disseny i navegabilitat en línia, entre d’altres aspectes. Conjuntament amb l’empresa, i compartint know-how, Etxebarria treballa en la creació d’una pàgina web per a clients que optimitzi la imatge de l’agència i la seva oferta de serveis.

Erasmus per Joves Emprenedors és un programa d'intercanvi transfronterer destinat a joves emprenedors i empresaris. La iniciativa facilita que els joves emprenedors puguin aprendre d'empresaris innovadors més experimentats que dirigeixen petites empreses a d’altres països de la UE.

El programa Erasmus per a Joves Emprenedors va néixer el 2009. Finançat per la Comissió Europea, opera actualment a 37 països amb l’ajut dels punts de contacte locals, la tasca dels quals és donar suport als emprenedors. Entre els seus objectius figura facilitar formació en el lloc de treball als nous emprenedors en petites i mitjanes empreses en un entorn internacional, per tal d’impulsar un millor desenvolupament de les seves idees de negoci.

Entitats relacionades amb FCRi