« Tornar

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida acull un nou “Cafè amb la Recerca”de l’FCRi amb el patrocini d’Ibercaja

El Parc Científic i Tecnològic  Agroalimentari de Lleida acull un nou “Cafè amb la Recerca”de l’FCRi amb el patrocini d’Ibercaja

Demà 10 de desembre, diferents empreses del sector agroalimentari coneixeran in situ l’oferta de serveis cientificotecnològics del parc lleidatà. 

Barcelona, 9 de desembre de 2015

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) acollirà demà dijous 10 de desembre (16.30 h, Parc de Gardeny, edifici CeDiCo, 1a planta, Lleida) un nou “Cafè amb la Recerca”, punt de trobada entre ciència i empreses organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb el patrocini d’Ibercaja, membre del patronat d’aquesta entitat. En aquest marc, diferents empreses del sector agroalimentari coneixeran in situ l’oferta de serveis cientificotecnològics del parc per tal de trobar possibles vies de col·laboració.

L’acte comptarà amb la participació de José María Santos, responsable d’Institucions i Col·lectius Arc Mediterrani d’Ibercaja; Joan Girona, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya; i Laura Rubio, directora de Comunicació i Divulgació de l’FCRi; i se centrarà en una presentació a càrrec de Josep Clotet, director del PCiTAL.

L’objectiu del “Cafè amb la Recerca” és conèixer possibles punts d’interès entre les recerques dels centres i els reptes de les empreses, per iniciar possibles projectes de col·laboració. L’FCRi organitza aquestes sessions per establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial dins del seu programa Ciència-Empresa, que busca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per a resoldre’ls.

Alhora, el programa aspira a captar fons de finançament privats per a projectes de recerca d’universitats o centres que puguin resoldre necessitats productives concretes de la indústria catalana. Un total de 100 empreses de diversos sectors industrials i 10 centres de recerca han participat en les 9 sessions del “Cafè amb la Recerca”, dutes a terme des de maig de 2014.

Ibercaja patrocina en exclusiva 5 sessions del “Cafè amb la Recerca”, essent aquesta la primera d’elles. Per part d’Ibercaja, entitat de referència en el mercat financer nacional, la participació i col·laboració en aquesta i altres iniciatives adreçades a les empreses, entra dins del seu ferm compromís de suport al teixit empresarial i l’aposta pel seu creixement.

A més, l’entitat financera posa a disposició de les empreses el seu coneixement, eines i experiència en l’anàlisi i finançament de projectes, de manera que hi col·labora per trobar la millor solució a les seves necessitats financeres. Compta amb una àmplia gamma de productes que faciliten l’activitat diària de les empreses i que està a l’avantguarda del mercat financer.

 

Entitats relacionades amb FCRi