« Tornar

El president Puigdemont encapçala una nova àgora del Consell Català de Comunicació Científica

El president Puigdemont encapçala una nova àgora del Consell Català de Comunicació Científica

Barcelona, 8 de juny de 2016.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va encapçalar ahir l’espai de debat Àgora del Consell Català de la Comunicació Científica (C4), entitat impulsada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) integrada per científics i especialistes en comunicació i divulgació científica d’arreu del país.

La sessió, desenvolupada al Museu Blau de Barcelona amb la participació d’uns 40 experts, entre ells el president del C4, Tomàs Molina, va permetre intercanviar punts de vista i debatre amb el cap de l’Executiu sobre aspectes centrats en la importància de la divulgació i la cultura científica pel futur del país i l’articulació de la comunicació científica des del sector públic.

El C4 s’ha consolidat com a punt de trobada de polítiques, idees i accions adreçades a la millora del món de la divulgació científica a Catalunya. És un òrgan format per persones i institucions amb visions plurals i té com a missió la de contribuir a la irrupció de la ciència en la societat, tot inspirant i generant impactes significatius que fomentin una opinió sòlida i un esperit crític de la ciutadania.

El seu objectiu és impulsar iniciatives innovadores i, alhora, aglutinar les que s'estan duent a terme per convertir Catalunya en punt de referència internacional en la comprensió pública de la ciència. En aquest sentit, el C4 disposa de l’Àgora, espai de debat que se celebra un o dos cops a l’any i agrupa els seus membres i destacats representants de la vida social, política i cultural de Catalunya

Entitats relacionades amb FCRi