« Tornar

Oriol Junqueras visita un taller de l’SC’16 per alumnes de primària al Jardí Botànic de Barcelona

Oriol Junqueras visita un taller de l’SC’16 per alumnes de primària al Jardí Botànic de Barcelona

Barcelona, 18 de novembre de 2016

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha visitat avui al Jardí Botànic de Barcelona un taller per a alumnes de 3r de primària inclòs a l’extens programa de més de 300 activitats de la 21a Setmana de la Ciència a Catalunya, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Arcadi Navarro, secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat; Rafael Marín, director de l’FCRi; i Josep M. Montserrat, director del Jardí Botànic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, organitzador del taller, entre d'altres autoritats, han acompanyat Junqueras, que s’ha adreçat als alumnes participants a la part inicial del taller. Sota el títol Un pati per a tots?, l’activitat ha mostrat als nens i nenes la biodiversitat que es pot trobar a un lloc tan proper como el pati de les escoles.

El taller ha volgut facilitar als alumnes, entre d’altres aspectes, la comprensió de les diverses relacions entre insectes pol·linitzadors, la seva nidificació i observar i experimentar a l’espai per abelles del Jardí Botànic de Barcelona, on podran construir entre tots un ‘hotel’ destinat a aquest insectes himenòpters (estructura específicament dissenyada per a la seva nidificació).

Entitats relacionades amb FCRi