« Tornar

L’FCRi celebra els seus 30 anys amb un llibre commemoratiu

L’FCRi celebra els seus 30 anys amb un llibre commemoratiu

La publicació descriu la història de l’FCRi i fa una cronologia en paral·lel de la trajectòria del sistema de recerca i innovació català des de 1986.

Barcelona, 21 de desembre de 2016

L’FCRi fa 30 anys exactament el 22 de desembre d’enguany. Durant tres dècades, l’entitat ha enfocat tota la seva energia a contribuir a fer possible un país basat en el coneixement i el talent científic. Amb motiu de la celebració, l’FCRi publica el llibre FCRi, 30 anys amb la ciència, que parla de la seva història i, alhora, fa una cronologia en paral·lel de la trajectòria i fets fonamentals del sistema de recerca i innovació català, del qual la Fundació forma part des del 1986.

Podeu consultar la versió electrònica de la publicació per saber què és i què pot oferir l’FCRi avui i, també, per recórrer la història de l’entitat que és, alhora, la del sistema de ciència de Catalunya. A partir de gener de 2017 es publicarà en paper. El llibre inclou una primera secció sobre l’orientació, objectius i dades actuals de l’FCRi.  Seguidament, es desenvolupa una cronologia descriptiva de les seves principals activitats en aquests 30 anys, exposada de forma simultània a la del sistema de recerca i innovació català.

Vegeu la versió electrònica del llibre FCRi, 30 anys amb la ciència.

 

 

Entitats relacionades amb FCRi