« Tornar

132 vídeos concursen a X(p)rimenta

132 vídeos concursen a X(p)rimenta

X(p)rimenta 2012 és una iniciativa de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca i de l'Associació Catalana de Comunicació Científica, i el patrocini del Parc Natural del Delta de l'Ebre que s’adreça a professors i alumnes de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

El 30 d’abril passat es va cloure el termini de presentació dels vídeos de la iniciativa X(p)rimenta 2012, organitzada conjuntament per Recerca en Acció, portal de la Fundació Institució Catalana de suport a la Recerca, i per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), i amb el patrocini del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Finalment han arribat 132 filmacions repartits de la següent manera: 52 vídeos provenen de mestres i alumnes d’Educació Primària, 59 de Educació Secundària i 21 de Batxillerat.

Aquests dies el jurat comença la tasca de selecció dels treballs que seran mereixedors dels premis i mencions d’honor a les millors filmacions.

El mes de juny es farà l’acte d’entrega dels premis al Campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya, en un acte on es duran a terme diverses demostracions
tecnològiques i una visita als laboratoris de la Universitat.

Fins aquell moment, i per anar fent boca, podeu consultar els vídeos guardonats l’any passat.

Entitats relacionades amb FCRi