« Tornar

El turisme científic de Recerca en Acció, a TV3

El turisme científic de Recerca en Acció, a TV3

L’Espai Internet de TV3 va dedicar el proppassat diumenge 23 de setembre un reportatge al projecte divulgador Gaudeix del Turisme Científic, de Recerca en Acció, portal de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Barcelona, 25 de setembre de 2012

L’Espai Internet de TV3 va dedicar el proppassat diumenge 23 de setembre un reportatge al projecte divulgador Gaudeix del Turisme Científic, de Recerca en Acció, portal de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. El projecte ofereix diferents propostes per descobrir un seguit de llocs d’interès científic amb l’originalitat que cada recomanació la fa un investigador o un divulgador de la ciència. Actualment, agrupa unes 60 propostes molt variades (museus, centres d’interpretació, espais naturals senyalitzats, observatoris, rutes guiades...) escampades pel territori.

Gaudeix del Turisme Científic recull un conjunt de indrets plens de curiositats com ara el Parc Neolític de la Draga (Banyoles), el Centre d'Interpretació del Bosc de Ribera (Aldover), la Casa de l'Ós (Ísil) o el Museu d'Idees i d'Invents (Barcelona). Són propostes d’oci que ens permeten aprofitar els moments de lleure per entrar en contacte amb la ciència d’una manera accessible i engrescadora.

Entitats relacionades amb FCRi