« Tornar

L'FCRi rep una delegació de la regió de Los Lagos de Xile

L'FCRi rep una delegació de la regió de Los Lagos de Xile

El director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), Enric Claverol, s’ha entrevistat avui amb una delegació de la regió de Los Lagos (Xile).

Barcelona, 1 d'octubre de 2012

El director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), Enric Claverol, s’ha entrevistat avui amb una delegació de la Regió de Los Lagos (Xile). L’objectiu de la trobada ha estat presentar les grans línies d’acció actuals de l'FCRi: promoure el reconeixement social de la ciència; fomentar el mecenatge i partenariat en l’R+D, enllaçant el sector públic i el privat; i promoure la recerca i la transferència dels seus resultats.


La delegació xilena ha estat encapçalada pel president de la Comissió d’Innovació i Competitivitat, Harry Jürgensen, que ha vingut acompanyat dels consellers de cada regió d’aquesta comissió; del cap de la Divisió de Planificació del Govern regional, Javier Tapia; el director executiu del centre d’investigació i desenvolupament CIEN Austral, Mauricio Lorca, i la gerent d’AMI Chile AG, Yohana González. També hi  ha assistit el delegat per a Xile d’Espanya i Portugal, Tomás Pablo.


Entitats relacionades amb FCRi