« Tornar

L’Ajuntament de Barcelona i l’FCRi potenciaran la seva col·laboració

L’Ajuntament de Barcelona i l’FCRi potenciaran la seva col·laboració

Cercaran línies de col·laboració concretes en els àmbits i objectius d’interès comú d’impulsar la col·laboració entre el món públic i el privat.

Barcelona, 16 de gener de 2013

L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) han celebrat una reunió al més alt nivell per tal de cercar línies de col·laboració concretes en els àmbits i objectius d’interès comú d’impulsar la col·laboració entre el món públic i el privat, essencial per tal que la ciència impacti positivament a la ciutat i en la nostra economia, i fomentar el reconeixent social de la ciència, per afavorir el naixement de vocacions científiques entre els més joves.

La reunió es va portar a terme el proppassat 9 de gener i va comptar amb l’assistència de Xavier Trias, alcalde de Barcelona, Jaume Ciurana, cinquè tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona; Inés Garriga, directora de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, Antoni Esteve, president de l’FCRi, Enric Claverol, director general de l’FCRi, i Laura Rubio, directora de Comunicació i Divulgació de l’FCRi. Cal destacar que l’alcalde Trias és president d’Honor de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació des de 1998.  Entitats relacionades amb FCRi