« Tornar

L'FCRi i la seva visió de la recerca privada, reflectides pel programa ‘Equip de Reporters’ de 8tv

L'FCRi i la seva visió de la recerca privada, reflectides pel programa ‘Equip de Reporters’ de 8tv

El programa va dedicar ahir, diumenge 20 de gener, un reportatge a la inversió privada en recerca científica a Catalunya.

Barcelona, 21 de gener de 2013

El programa ‘Equip de Reporters’, de 8tv, va dedicar ahir, diumenge 20 de gener, un reportatge a la inversió privada en recerca científica a Catalunya al qual es van exposar diferents casos de mecenatge i models de finançament d'aquestes activitats.

Juntament amb centres de recerca de prestigi, com ara l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) o l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació va analitzar, mitjançant declaracions del seu director general, Enric Claverol, i entre d'altres aspectes, la destacable importància de les publicacions catalanes a Science i Nature (superior actualment per milió d'habitants a les de França i Alemanya), el manteniment de la inversió publica catalana en R+D o la futura Llei de Mecenatge del Govern espanyol.

Vegeu el reportatge a: http://www.8tv.cat/8aldia/equip-reporters/investigant-la-investigacio/Entitats relacionades amb FCRi