« Tornar

El Dr. Antoni Esteve explica a El Punt Avui el paper de l’FCRi com a connector entre recerca i empresa

El Dr. Antoni Esteve explica a El Punt Avui el paper de l’FCRi com a connector entre recerca i empresa

“La recerca és una actitud d’inconformisme” va titular el diari El Punt Avui el passat diumenge 14 d’abril l’entrevista realitzada a la seva contraportada al Dr. Antoni Esteve, president de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Barcelona, 17 d'abril de 2013

“La recerca és una actitud d’inconformisme” va titular el diari El Punt Avui el passat diumenge 14 d’abril l’entrevista realitzada a la seva contraportada al Dr. Antoni Esteve, president de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi). El Dr. Esteve va recalcar al text el paper de l’FCRi com a connector entre recerca i empresa i com a principal tret distintiu de la nova etapa iniciada per l’entitat d’ençà la recuperació de la seva condició de fundació privada.

Igualment, el president de l’FCRi va advocar per la reducció progressiva de la dependència del sector de la recerca de l’àmbit públic en favor de noves opcions, com ara una major implicació de les empreses en l’esforç d’R+D. En aquest sentit, el Dr. Esteve va anunciar la implicació de la Fundació en donar suport al sector empresarial en la seva aposta per activitats de recerca i innovació que li permetin generar valor i competitivitat.


Entitats relacionades amb FCRi