« Tornar

Nou taller de robòtica per a Primària de l’IEEE en el marc del conveni amb l’FCRi

Nou taller de robòtica per a Primària de l’IEEE en el marc del conveni amb l’FCRi

Es tracta del segon taller d’aquest tipus fruit del conveni de col·laboració en divulgació científica entre l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE Spanish Section) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), signat el 2012.

Barcelona, 26 d'abril de 2013

La Student Branch de la UNED per Catalunya i el grup de robòtica de l’IEEE – UNED Catalunya portaran a terme el proper 15 de maig un nou taller d’iniciació a la robòtica pels alumnes de 4t curs de Primària de l’Escola Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Es tracta del segon taller d’aquest tipus fruit del conveni de col·laboració en divulgació científica entre l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE Spanish Section) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), signat el 2012.

L’objectiu principal del taller és la construcció per part dels alumnes d’un robot senzill, seguint el model d’un ésser viu. Un cop completat el procés constructiu es realitzarà una comparativa real entre les funcionalitats d’un ésser viu i les d’un robot. Concebut per estimular els alumnes en l’estudi de les ciències i les noves tecnologies, el taller utilitzarà diverses aplicacions de LEGO per construir un animal robòtic després d’estudiar un vídeo amb els moviments naturals de l’animal real.Entitats relacionades amb FCRi