« Tornar

L’FCRi avança la seva línia de ciència – empresa a BizBarcelona 2013

L’FCRi avança la seva línia de ciència – empresa a BizBarcelona 2013

El director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), Enric Claverol, va donar a conèixer a BizBarcelona 2013 les activitats i programes de la Fundació dedicats al camp productiu, que cerquen aprofundir la connexió entre recerca i teixit productiu.

Barcelona, 6 de juny de 2013

El director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), Enric Claverol, va intervenir ahir al congrés per a pimes i emprenedors BizBarcelona 2013, donant a conèixer la nova línia d'activitats i programes de la Fundació dedicats al camp productiu, que cerquen aprofundir la connexió entre recerca i teixit productiu.

La línia d’activitats del camp productiu de l’FCRi està integrada, entre d’altres iniciatives, per nous programes en fase pilot com ara “Ciència – Empresa” -per a relacionar recerca i inversors-; un programa de Partenariat Públic + Privat -de matching entre investigació pública i empreses per generar productes i serveis-; i un altre programa de Business Angels – que té com a objectiu augmentar el número d’àngels inversors i el volum de capital per portar al mercat els resultats de la recerca-.

A BizBarcelona 2013, el director general de l’FCRi va participar a la inauguració del simposi de l’Associació Espanyola d’Emprenedors Científics i Tecnològics (AEECT), juntament amb Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona (UB), Juan M. Vázquez, director general d’Investigació del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Josep M. Piqué, president de la Divisió Europea de la IASP i de la Comissió Científica del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTECNO), Manuel Pérez-Alonso, professor de la Universitat de València i president de l’AEECT, i Xavier Testar, professor de la UB i vicepresident de l’AEECT.

Entitats relacionades amb FCRi