« Tornar

Deu anys de Sopars amb Estrelles a l’Observatori Fabra

Deu anys de Sopars amb Estrelles a l’Observatori Fabra

El proper 14 de juny s’obre la desena edició dels Sopars amb Estrelles a l’Observatori Fabra de Barcelona. La temporada 2013 d’aquesta singular oferta divulgativa, una original combinació de ciència i gastronomia en una ubicació amb vistes privilegiades de Barcelona, s’estendrà enguany fins el 28 de setembre.

Barcelona, 11 de juny de 2013

El proper 14 de juny s’obre la desena edició dels Sopars amb Estrelles a l’Observatori Fabra de Barcelona. La temporada 2013 d’aquesta singular oferta divulgativa, una original combinació de ciència i gastronomia en una ubicació amb vistes privilegiades de Barcelona, s’estendrà enguany fins el 28 de setembre.

Els Sopars estan organitzats per la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Hi inclouen, a banda d’una conferència, una visita a l’Observatori i la contemplació d’estrelles i planetes.  

Entre altres ponents, enguany destaca la participació, per part de l’Acadèmia, de Joan Jofre, que explicarà el sorprenent poder d’uns éssers tan diminuts com els microbis, i de Mercè Durfort, que aportarà noves dades sobre l’estada de Santiago Ramon y Cajal a Barcelona (de 1887 a 1892).

Amb Caterina Biscari, directora del Sincrotró Alba, els assistents podran conèixer de primera mà el funcionament i serveis per a la recerca i les empreses d’aquesta gran infraestructura. També hi destaca l’oceanògrafa catalana Josefina Castellví, que explicarà la seva experiència com a directora de la missió científica espanyola a l’Antàrtida durant 25 anys.

Sopars amb Estrelles 2013:

Dates i la programació completa: www.soparsambestrelles.cat/conferencies.html
Informació i reserves: 933 270 121 (dilluns a divendres 9:00h - 21h) info@soparsambestrelles.catEntitats relacionades amb FCRi