« Tornar

L’FCRi s’integra al Consell de Coordinació Pedagògica de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona

L’FCRi s’integra al Consell de Coordinació Pedagògica de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona

L'FCRi formarà part del Consell de Coordinació Pedagògica de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) de Barcelona i participarà en les seves activitats de formació escolars.

Barcelona, 19 de juny de 2013

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) formarà part del Consell de Coordinació Pedagògica de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) de Barcelona i participarà en les seves activitats de formació escolars. La integració al Consell és fruit d’un conveni signat avui per Enric Claverol, director general de l’FCRi, i Gerard Ardanuy, regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona i president de l’IMEB.

L’acord entre l’FCRi i l’IMEB té per objecte aprofundir la col·laboració entre ambdues entitats per a promoure l’ensenyament de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques entre l’alumnat de Barcelona. El conveni suposa la participació activa de l’FCRi dins el marc educatiu de la ciutat gràcies a la seva participació al Consell de Coordinació Pedagògica.

Impulsat per l'IMEB, el Consell aplega institucions i entitats ciutadanes que ofereixen activitats educatives per a escolars. Es va crear amb la voluntat de l'Ajuntament de coordinar les entitats i institucions ciutadanes que oferien activitats educatives a les escoles per tal d'optimitzar el potencial de Barcelona com a agent educatiu. Des de la seva creació, el nombre d’entitats del Consell ha augmentat constantment amb la incorporació d'institucions públiques, fundacions, patronats, ONG i empreses, així com també el nombre d’activitats escolars oferides.


Entitats relacionades amb FCRi