Noticias

DestacaDO

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

La fascinant relació entre cuina i ciència i la seva aportació a la nutrició i la salut, temàtica de la pròxima Àgora, l’espai de diàleg científic per al públic general de l’AE-BKH

La fascinant relació entre cuina i ciència i la seva aportació a la nutrició i la salut, temàtica de la pròxima Àgora, l’espai de diàleg científic per al públic general de l’AE-BKH

Pep Romany, xef del restaurant Pont Sec de Dènia (Alacant), i Juli Peretó, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València, moderats per Magda Minguet, periodista de la revista Foodie Culture Barcelona, participaran a la cinquena...

33 vídeos escolars sobre experiments científics en català aspiren a guanyar X(p)rimenta’24, en la que ha estat una nova edició de rècord d’aquest concurs audiovisual de l’FCRI i l’ACCC

33 vídeos escolars sobre experiments científics en català aspiren a guanyar X(p)rimenta’24, en la que ha estat una nova edició de rècord d’aquest concurs audiovisual de l’FCRI i l’ACCC

Els vídeos escolars sobre experiments científics en català premiats en les categories de primària, secundària i batxillerat/cicles formatius del concurs audiovisual X(p)rimenta 2024 s’anunciaran durant un acte de lliurament al qual hi participaran un total...

Identidad gráfica

 Identidad gráfica

Contacto Prensa

Miquel Àngel Guadalupe
mguadalupe@fundaciorecerca.cat